reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Politiet i New York jobber på stedet i Brooklyn der to politibetjenter har bitt skadd i skyting og knivangrep. Foto: AP / Frank Franklin II / NTB scanpix

To politibetjenter skadd i skyting og knivangrep i New York

En politibetjent er skutt og en annen knivstukket i Brooklyn i New York, melder politiet. Begge er brakt til sykehus, men de skal ikke være livstruende skadd.

Av NTB | 04.06.2020 07:49:01

Kriminalitet og rettsvesen: Det er uklart om hendelsene er koblet til de pågående demonstrasjonene mot rasisme og politivold, og det er heller ikke kjent hva som skjedde i forkant.

Skytingen skjedde i et forretningsstrøk i sentrum av Brooklyn like før midnatt onsdag kveld lokal tid. En tredje politibetjent fikk skader i hånden.

Området var natt til torsdag fullt av politifolk og politikjøretøy, og New Yorks borgermester Bill de Blasio har dratt til sykehuset for å se hvordan det går med politibetjentene, ifølge en talsperson.

Politifolkene ble angrepet få timer etter at portforbudet i byen trådte i kraft. Det er innført for å få slutt på opptøyene i kjølvannet av at afroamerikanske George Floyd døde etter en brutal pågripelse i Minneapolis for halvannen uke siden.

De siste dagene har det vært en rekke protestmarsjer i New York, ikke minst i Brooklyn. Demonstrasjonene startet tidligere i uka i hærverk og plyndring.

(©NTB)

Flere nyheter: