Menu
Politiet rykket ut etter melding om en knivstikking på Ila i Trondheim. Én person er skadd og sendt til St. Olavs hospital. En person ble pågrepet. Foto: Ned Alley / NTB

To personer knivstukket i Trondheim – politiet undersøker sammenheng

To personer ble knivstukket i løpet av en times tid i Trondheim lørdag kveld. To skadde er sendt til behandling på St. Olavs hospital, og én person er pågrepet.

Av NTB | 23.10.2021 23:22:24

Kriminalitet og rettsvesen: Den første knivstikkingen ble meldt fra Møllenberg klokken 21.10. En mann er sendt til St. Olavs hospital. Politiet bevæpnet seg etter knivstikkingen og i 21.30-tiden meldte politiet at de jobber aktivt på stedet med å samle vitner og med søk i nærområdet.

– Vi fikk en melding om en knivstikking og har funnet en skadd person som er sendt til St. Olavs hospital, forteller operasjonsleder Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt til NTB i 21.50-tiden.

– Vi jobber med fullt trøkk på åstedet med søk og å samle vitner til avhør, forteller han.

På spørsmål om de vet noe om antatt gjerningsperson eller om det er flere involverte, svarer Mogstad at de ikke kan si noe om det.

Politiet meldte om den andre knivstikkingen klokken 22.22. En antatt gjerningsperson er pågrepet etter denne, meldte politiet ti minutter senere.

– Politiet har sperret av området rundt åstedet og har kontroll på stedet. Uvisst om de to knivstikkingene har noen sammenheng, skriver de på Twitter.

Området rundt Nedre Møllenberggate og Gamle Kongevei er avsperret.

Politiets innsatsleder Jomar Sjøhagen i Trondheim sier til Adresseavisen at mannen som ble knivstukket på Møllenberg behandles som om han er alvorlig skadd.

– Vi vurderer det som en alvorlig skade. Vedkommende var bevisst da han ble kjørt i ambulanse herfra, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: