reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Watford-forsvarer Adrian Mariappa (til h.) var en av seks personer som testet positivt på koronaviruset i Premier Leagues første runde med testing. Nå er det klart at det var to positive prøve i den neste runden. Foto: Leila Coker, AP / NTB scanpix

To personer i ulike Premier League-klubber testet positivt

Engelsk Premier League meldte lørdag kveld at to personer fra ulike klubber testet positivt på koronaviruset i annen runde med tester.

Av NTB | 23.05.2020 23:17:45

Sport: I tråd med vedtatt praksis oppgis verken de smittedes identitet eller hvilke klubber de er tilknyttet. Det opplyses heller ikke om de er spillere eller ansatte med andre funksjoner.

Ligaen testet 996 spillere og andre ansatte i løpet av tirsdag, torsdag og fredag. De som testet positivt vil bli isolert i en uke.

I første runde med tester ble 748 personer testet. Da var det seks positive prøver fordelt på tre klubber.

Selv om Premier League ikke opplyser hvor de positive testene hører hjemme, er det kjent at Watford-forsvarer Adrian Mariappa og to andre ansatte i samme klubb er blant de smittede. Det er også Burnleys assisterende manager Ian Woan.

Lørdag opplyste Watford-manager Nigel Pearson at to spillere som selv ikke testet positivt er isolert i sine hjem etter å ha hatt nær kontakt med smittede.

I den andre runden med tester var antall tester tilgjengelig for hver klubb økt fra 40 til 50.

(©NTB)

Flere nyheter: