Menu
Lars Ivar Skårset ble nummer to dag kombinertsesongen ble avsluttet med kontinentalcupfinale i Russland torsdag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

To norske på pallen da kombinertsesongen ble avsluttet

Lars Ivar Skårset ble nummer to og Simen Tiller nummer tre da kombinertsesongen ble avsluttet med kontinentalcuprenn i Russland torsdag.

Av NTB | 12.03.2020 18:16:31

Sport: Fra før var det klart at helgens planlagte verdenscupfinale i Schonach er avlyst, og NM i kombinert er i likhet med resten av NM-uka vinter avlyst på grunn av koronaviruset.

Rennet i Nizjnij Tagil ble vunnet av Jakob Lange, som har vært nesten like suveren i kontinentalcupen som Jarl Magnus Riiber var det i verdenscupen. Tyskeren vant åtte renn, deriblant de fire siste, og seiret suverent sammenlagt.

Skårset var åtte poeng fra å ta 2.-plassen fra Paul Gerstgrasser. Torsdag var Tiller og Skårset nummer en og to etter hopprennet, men de var sjanseløse mot Lange i sporet. Fem nordmenn var inne i topp ti i rennet.

I kvinneklassen ble søstrene Mari og Marte Leinan Lund nummer fire og fem. Amerikanske Tara Geraghty-Moats vant begge dager og seiret sammenlagt 173 poeng foran Marte Leinan Lund.

Fem norske utøvere fikk med seg pallplasseringer i Khanty-Mansijsk. Onsdag ble Lars Buraas og Aleksander Skoglund nummer to og tre, mens Marit Leinan Lund ble nummer tre i kvinneklassen.

(©NTB)

Flere nyheter: