reklame for Sheiken Bowling
Menu
To kvinner i 20- og 60-årene ble mandag kveld funnet døde i en bolig på Levangsheia i Kragerø. Politiet etterforsker saken som mistenkelige dødsfall. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

To kvinner i 20- og 60-årene funnet døde i Kragerø

To kvinner i 20- og 60-årene ble mandag kveld funnet døde i en bolig i Kragerø. Politiet etterforsker saken som mistenkelige dødsfall.

Av NTB | 27.12.2022 16:25:23

Kriminalitet og rettsvesen: – Krimteknikere har undersøkt åstedet siden mandag kveld. På nåværende tidspunkt har vi ikke grunnlag for å tro at det har skjedd noe straffbart. Vi skal foreta avhør av vitner og fortsette tekniske undersøkelser, sier politistasjonssjef Øystein Skottmyr til Kragerø Blad Vestmar.

Det var i 23-tiden mandag kveld at nødetatene rykket ut til en bolig på Levangsheia i Kragerø.

To kvinner i 20- og 60-årene ble funnet livløse på stedet, og de ble kort tid senere ble erklært døde av helsepersonell. De to har en familierelasjon, men Skottmyr vil overfor NTB ikke gå inn på hva slags type familierelasjon det er snakk om.

– De er norske statsborgere, og de er ikke kjent for oss fra tidligere, sier Skottmyr.

Han sier at nødetatene rykket ut etter å ha mottatt en bekymringsmelding fra en bekjent av den ene av de avdøde, som ikke hadde klart å komme i kontakt med vedkommende.

– Foreløpig har vi ingen formening om hvor lenge de har vært døde, sier Skottmyr.

Politiet vet på nåværende tidspunkt ikke noe om dødsårsaken og at de ikke vil kunne si noe om det før en obduksjonsrapport foreligger. Det er ikke klart når en foreløpig obduksjonsrapport vil være klar, men det vil tidligst skje onsdag.

– Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall, men det er fordi vi her har to personer med en ukjent dødsårsak, sier Skottmyr.

(©NTB)

Flere nyheter: