Menu
Seks personer er skadd, to av dem kritisk, etter at fire biler har var involvert i en kollisjon på Askøy utenfor Bergen natt til lørdag. Foto: Politiet / NTB scanpix

To kritisk skadd i trafikkulykke på Askøy

Seks personer skal være skadd, to av dem kritisk, etter at fire biler har vært involvert i en kollisjon på Askøy utenfor Bergen. Luftambulansen er på stedet.

Av NTB | 14.03.2020 07:31:26

Ulykker og naturkatastrofer: Politiet melder at de ble varslet om ulykken på riksvei 5266 ved Fromreide på Askøy klokka 23.18. De skadde personene i bilene er alle i alderen 18 til 21 år, opplyser Vest politidistrikt til NTB.

Klokken 1.30 natt til lørdag var veien fremdeles helt stengt og nødetatene jobbet på stedet. To av bilene betegnes som totalskadd, mens de to andre bilene har mindre skader.

– Seks personer er skadd, og to av dem betegnes som kritisk skadd. Alle er sendt til sykehus med ambulanse, sier operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt.

Han sier at veistrekningen kollisjonen skjedde på, er smal og at flere av bilene kjørte i samme kjøreretning, men at politiet ikke helt har oversikt over hendelsesforløpet.

– Ulykken kan skjedd i forbindelse med en forbikjøring, men det er mange omstendigheter som er uavklart og som må undersøkes videre, sier Halleraker til NTB ved 6.30-tiden lørdag morgen.

Ulykkesgruppen til Statens vegvesen rykket til ulykkesstedet natt til lørdag.

(©NTB)

Flere nyheter: