Menu
Politiet rykket ut etter melding om knivstikking på Møllenberg i Trondheim. Én person er skadd og sendt til St. Olavs hospital. Foto: Ned Alley / NTB

To knivstikkinger i Trondheim – uvisst om de har sammenheng

Lørdag kveld har det blitt meldt om to knivstikkinger i Trondheim. To personer er sendt til behandling på St. Olavs hospital, og én person er pågrepet.

Av NTB | 23.10.2021 22:52:58

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet meldte om den andre knivstikkingen klokken 22.22. En antatt gjerningsperson er pågrepet etter denne, melder politiet i en oppdatering ti minutter senere.

– Politiet har sperret av området rundt åstedet og har kontroll på stedet. Uvisst om de to knivstikkingene har noen sammenheng, skriver de på Twitter.

Den første knivstikkingen ble meldt om på Møllenberg klokken 21.10. Også der ble en person skadd og sendt til St. Olavs hospital.

Politiet bevæpnet seg etter den første knivstikkingen. I 21.30-tiden meldte politiet at de jobber aktivt på stedet med å samle vitner og med søk i nærområdet.

– Vi fikk en melding om en knivstikking og har funnet en skadd person som er sendt til St. Olavs hospital, forteller operasjonsleder Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt til NTB i 21.50-tiden.

– Vi jobber med fullt trøkk på åstedet med søk og å samle vitner til avhør, forteller han.

På spørsmål om de vet noe om antatt gjerningsperson eller om det er flere involverte, svarer Mogstad at de ikke kan si noe om det.

Området rundt Nedre Møllenberggate og Gamle Kongevei er avsperret. Det skal være sju politibiler på stedet, ifølge NRK.

Skadeomfanget for begge personene som skal være knivstukket, er ukjent.

(©NTB)

Flere nyheter: