Menu
Politiet i Virginia Beach etterforsker flere skyteepisoden natt til lørdag. To ble drept, én av dem av politiet, i det som omtales som kaotiske hendelser. Foto: John C. Clark / AP / NTB

To drept og åtte såret i skyteepisoder i Virginia

To personer ble drept og åtte såret i ulike skyteepisoder i Virginia Beach natt til lørdag, sier politiet, som omtaler hendelsene som «svært kaotiske».

Av NTB | 28.03.2021 03:52:49

Kriminalitet og rettsvesen: Tre menn i alderen 18 til 22 år er pågrepet og siktet for vold og uforsvarlig omgang med våpen, opplyser politiet i Virginia Beach.

Den første skytingen skjedde etter klokken 23 fredag lokal tid. Skuddene ble avfyrt i en gate med hoteller, utesteder og restauranter som var full av folk. Politiet mener den første skytingen ble utløst av en krangel mellom en gruppe folk.

– Flere personer begynte å skyte mot hverandre, noe som førte til at flere ble såret. Politibetjenter var raskt på stedet, men det ble like etterpå avfyrt skudd igjen, ifølge politiet.

En kvinne ble funnet skutt et kvartal unna, og hun døde senere av skadene. Politiet mener hun ble såret i en annen skyteepisode.

Rundt samme tid ble en annen bevæpnet mann skutt og drept av politiet. Politibetjenten som skjøt er permittert mens saken etterforskes. En annen politibetjent ble truffet av en bil og fikk mindre skader.

– Det var en veldig kaotisk kveld, sier politisjef Paul Neudigate i Virginia Beach.

Til sammen ti personer fikk skuddskader, inkludert de to som døde. Fire er fortsatt innlagt på sykehus, men tilstanden er stabil for alle fire.

(©NTB)

Flere nyheter: