Menu
Øst politidistrikt melder at to barn er funnet døde på en privat adresse i Lørenskog. Moren ble funnet kritisk skadd på samme sted. Beboere i området blir bedt om å holde seg inne. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

To barn funnet døde og mor skadd i Lørenskog

Øst politidistrikt melder at to barn er funnet døde, og moren er funnet skadd på en adresse i Lørenskog.

Av NTB | 19.07.2020 11:47:48

Kriminalitet og rettsvesen: Litt etter klokken 12 sier politiet på stedet at far til barna er på åstedet, og at han blir tatt hånd om av politiet.

Det var melding om et utløst sprinkleranlegg søndag morgen klokken 8.30 som først fikk politiet til å rykke ut. Da de ankom stedet, fant de to små livløse barn og en skadd mor.

– Barna ble erklært døde på stedet, og mor er fraktet til Ullevål sykehus hvor hun får behandling for skadene, opplyser Ann-Kristin Endal i Øst politidistrikt i en pressemelding. Politiet ønsker ikke å opplyse om alderen på barna.

Innsatsleder Marit Furuseth, som er på stedet, sier til VG at kvinnen er kritisk skadd. Beboerne i området har blitt bedt om å holde seg inne.

Til pressen på stedet forteller politiet at de foretar krimtekniske undersøkelser og vitneavhør i området. De ber personer som har oppholdt seg i området fra midnatt til klokken 9 søndag morgen, om å melde seg om de tror de har relevante opplysninger.

Politiet etterforsker dødsfallene som mistenkelige.

(©NTB)

Flere nyheter: