Menu
Styret i Gresvig Retail Group AS har i dag begjært selskapet konkurs, opplyser de i en pressemelding. Illustrasjonsfoto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

To av tre butikker rammes av G-sport konkursen

To av tre butikker i Haugesund rammes av konkursbegjæringen til G-sport. Intersport på Heiane Storsenter er også rammet.

Av Egil M Solberg | 03.02.2020 13:57:40

Næringsliv: Regiondirektør i Gresvig Retail Group AS, Lidvar Eltervåg, bekrefter overfor Haugesunds avis at to av tre butikker i Haugesund rammes av konkursbegjæringen til G-sport.

Intersport Haugesund i Sørhauggata er en av 100 franchisebutikker som ikke omfattet av konkursen.

De ansatte på butikkene ved Amanda storsenter og Oasen storsenter fikk beskjeden samtidig som det ble sendt ut pressemelding mandag formiddag.

Intersport på Heiane Storsenter er ikke en franchise-butikk og er således blant de 95 butikkene eid av konsernet som blir rammet av konkursen, melder Stord24.

Gresvig har i en årrekke drevet sportsbutikker under to kjeder: G-Sport/G-Max og Intersport. Totalt består konsernet av i underkant av 95 egeneide butikker med mer enn 2.200 medarbeidere og en omsetning i 2019 på 3,2 milliarder kroner, skriver avisa.

LES OGSÅ: G-Sport er konkurs

Flere nyheter: