Menu
Real Madrids Casemiro har avgitt positiv koronatest. Foto: Martin Meissner, AP

To av Ødegaards lagkompiser med positiv koronatest

Casemiro og Eden Hazard har avgitt positiv covid-19-prøve. Det bekrefter Real Madrid lørdag.

Av NTB | 07.11.2020 11:53:02

Medisin og helse: Flere spanske nettsteder melder om saken, blant annet Marca. Klubben har også lagt ut en uttalelse på sin hjemmeside.

– Det er jo ikke bra for spillerne, men slik er livet. Hva skal vi gjøre? Vi må bare akseptere situasjonen og gjøre det beste ut av det, sa Real-trener Zinédine Zidane på lørdagens pressekonferanse.

Casemiro og Hazard ble testet fredag, og resultatene indikerte at de er covid-19-smittet. Resten av spillertroppen og trenerne fikk alle tilbake negative tester. Lørdag måtte hele troppen igjen gjennom testing før treningen.

Hazard har hatt et skademareritt siden flyttingen til Spania og var endelig tilbake i rimelig form. Nå får han trolig en ny pause. Casemiro er en meget viktig spiller for Zidane.

Martin Ødegaard igjen aktuell for spill mot Valencia etter skadeopphold nummer to de siste månedene. Han har bare 115 minutter på banen så langt denne sesongen.

Tidligere i høst avla nordmannen en positiv koronatest, men den viste seg å være såkalt «falsk». Dagene etter var Ødegaards prøver negative.

(©NTB)

Flere nyheter: