Menu
Nødetatene rykket søndag ut til en trafikkulykke i Sørumsand i Viken der to motorsykler kolliderte. To av MC-førerne er alvorlig skadd. Foto: Torstein Bøe / NTB

To alvorlig skadd i MC-ulykke i Sørumsand

Nødetatene rykket søndag ut til en trafikkulykke i Sørumsand i Viken etter at to motorsykler kolliderte. To av MC-førerne er alvorlig skadd.

Av NTB | 18.04.2021 18:19:09

Ulykker og naturkatastrofer: Et felt er åpnet på fylkesvei 173 som følge av ulykken. Trafikken dirigeres på stedet inntil veien er ryddet.

– Foreløpige opplysninger tyder på at det er en mann i 40-årene og en mann i 50-årene som er alvorlig skadd, men ikke kritisk skadd, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til NTB.

Begge motorsyklistene ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus klokka 16.46 søndag, cirka en time etter at politiet fikk melding om kollisjonen.

Det ble først meldt om at tre MC-er var involvert i ulykken. Politiet sier nå at det kun var to som kolliderte. En tredje MC-fører kjørte bak den ene, og ble ikke skadd. Denne motorsyklisten var vitne til ulykken.

Operasjonslederen sier at det kan dreie seg om en frontkollisjon ved at den ene MC-en kom over i motgående kjørefelt under en forbikjøring.

Ulykken skjedde nær krysset Borgenveien/Blakersundveien.

Politiet fikk den første meldingen om ulykken klokka 15.48 søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: