Menu
Den 51 år gamle karmøymannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995, er også siktet for drapet på Tina Jørgensen i 2000. FOTO: Privat / Politiet

Tina-saken er ferdig etterforsket

Sør-Vest politidistrikt har avsluttet etterforskningen mot Karmøy-mannen som er siktet for drapet på Tina Jørgensen i Stavanger.

Av Egil M Solberg | 30.09.2022 12:37:43

Tina-saken: Den 51 år gamle karmøymannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995, er også siktet for drapet på Tina Jørgensen i 2000.

Politiet opplyser at det jobbes med en innstilling til statsadvokaten om saken mot karmøymannen i Tina-saken skal henlegges eller om det skal tas ut tiltale.

– Tina Jørgensen-saken har også vært brukt som en del av grunnlaget for politiets begjæring om bruk av skjult etterforskning, som formelt sett også betyr at han har status som siktet også i denne saken, sa Unni Byberg Malmin til Dagbladet i august.

Drapet på Tina Jørgensen, også kalt Tina-saken eller Jørgensen-saken, er en uoppklart norsk drapssak på 20 år gamle Tina Jørgensen. Hun forsvant natt til 24. september 2000 i Stavanger og ble funnet drept én måned senere i en dreneringskum ved Bore kirke på Jæren.

Flere nyheter: