Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Tilstår seksuelle overgrep mot hunder

Nok en mann innrømmer seksuell omgang med hunder.

Av Egil M Solberg | 14.09.2021 20:17:34

Seksualitet: Flere ganger over en periode på to år forgrep en mann i 30-årene seg på hundene. Rettssaken mot mannen starter i Sør-Rogaland tingrett i slutten av september, melder Aftenbladet.

Det var i september i fjor at mannen ble pågrepet mistenkt for brudd på dyrevelferdsloven. Pågripelsen skjedde bare måneder etter at to andre menn ble pågrepet og siktet for det samme.

En av disse ble pågrepet i Trondheim. Den andre i Haugesund. Politiet mener at disse to er hovedpersonene i sakskomplekset som gjelder organiserte overgrep mot hunder. De to eide begge et stort antall hunder som de i en årrekke forgrep seg på.

Chatten over er blant de elektroniske beslagene i saken. Det var i en slik samtale at politiet fant informasjon som førte dem til den siktede rogalendingen i 30-årene.

Politiet mener også at haugesunderen og mannen fra Trondheim har reist rundt med hundene slik at andre kunne forgripe seg på dem. Totalt 10 personer ble pågrepet i saken. Rogalendingen i 30-årene er en av disse, skriver avisa.

Flere nyheter: