reklame for Sheiken Bowling
Menu
ARKIVBILDE: Privat

Til sykehus etter knivstikking i Kvinnherad

En mann i 30-årene er fraktet til sykehus med knivskader og en kvinne i 40-årene er sendt til legevakt med skader etter en voldshendelse på Husnes i Kvinnherad.

Av NTB | 12.04.2020 06:47:14

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet varslet om hendelsen klokka 5.34 søndag morgen. På en privat adresse på Husnes i Kvinnherad kommune i Vestland fylke er to personer kommet til skade i forbindelse med knivstikking.

– Det var en mann i 30-årene som er sendt til sykehus med knivskader i en arm og en kvinne tidlig i 40-årene som er sendt til legevakt med voldsskader. Kvinnen var ikke skadd med kniv, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt til NTB.

Mannen er fraktet til sykehuset på Stord, mens kvinnen fikk behandling på lokal legevakt.

Begge de involverte ringte politiet hver for seg omtrent klokka 4.19 natt til søndag. Mens mannen var påført knivskader, var kvinnen påført lettere voldsskader. Hendelsen skjedde i et leilighetskompleks på Husnes og politiet undersøker om det også var flere personer til stede som kan være involvert eller ha opplysninger om det som skjedde.

– Vi kjenner ikke relasjonen mellom de to som er skadd og hvor tett de er. De er trolig at det også var flere til stede, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Flere nyheter: