Menu
Tiger Woods hadde en tung dag på golfbanen lørdag. Han trakk seg fra siste runde i PGA-mesterskapet. Foto: Eric Gay, AP / NTB

Tiger Woods trakk seg fra PGA-mesterskapet

Tiger Woods trakk seg fra det amerikanske PGA-mesterskapet etter en tung 79-runde søndag. Det er første gang han har trukket seg fra en majorturnering.

Av NTB | 22.05.2022 02:30:55

Sport: Arrangøren meldte etter avslutningen av lørdagens runde at golflegenden har gitt beskjed om at han ikke kommer til å spille søndagens runde.

Woods haltet rundt på banen i kjølig vær og sjenerende vind, og runden ni slag over par er hans dårligste i turneringen noensinne, og den tredje dårligste i en majorturnering. Underveis fikk han bogey på fem strake hull.

Han avslo å møte mediene etter 3. runde og snakket bare kort med en pool-reporter. På spørsmål om han ville spille siste runde svarte han at han hadde smerter i beinet og at han ville la seg undersøke før han tok en avgjørelse. Den kom litt senere.

Woods, som har vunnet 15 majorturneringer, har greid cuten i begge majorturneringer han har spilt siden han ble alvorlig skadd i en bilulykke for 15 måneder siden.

Etter lørdagens runde var han på delt sisteplass blant de 79 spillerne som fortsatt var med i PGA-mesterskapet.

(©NTB)

Flere nyheter: