Menu
Bilde av bilen til golfstjernen Tiger Woods tatt fra et helikopter etter den alvorlige ulykken tirsdag. Woods ble sendt til sykehus og operert for skader i beina. Foto: KABC-TV via AP / NTB

Tiger Woods opereres etter bilulykke

Golfstjernen Tiger Woods er sendt til sykehus der han opereres for skader i beina etter en alvorlig bilulykke tirsdag, sier hans agent.

Av NTB | 23.02.2021 22:53:31

Sport: Nettstedet TMZ var først ute med nyheten om bilulykken. Los Angeles-politiet meldte på Twitter at det 7,12 tirsdag morgen lokal tid ble rykket ut til en bil som hadde kjørt av veien og veltet mellom Rolling Hills og Ranchos Palos Verdes.

– Bilen kjørte nordover på Hawthorne Boulevard da den krasjet. Den fikk omfattende skader, står det. Woods var alene i bilen, og det var ikke andre kjøretøyer involvert i ulykken.

Den 45-årige golfspilleren måtte skjæres løs fra vraket av nødtjenestene før han kunne sendes til sykehus i ambulanse for å få behandling.

En politikilde sier til TMZ at Woods var ved bevissthet da han ble lagt i ambulansen.

Ifølge hans agent Mark Steinberg har Woods pådratt seg omfattende skader i beina og ligger på operasjonsbordet.

Et helikopter fra TV-stasjonen KABC viste bilder av en bil liggende på siden og med store skader i fronten. Det så ut som kollisjonsputene var utøst.

Woods ble operert rett før jul og er fortsatt ikke tilbake i trening. Det var hans femte ryggoperasjon.

Det er ikke første gang Woods er involvert i et biluhell. I 2009 krasjet han bilen sin utenfor sitt hjem. Det viste seg senere at bakgrunnen den gang var en voldsom krangel med hans daværende kone, som hadde avdekket hans utroskap. Det utviklet seg til en skandale som nær hadde gjort slutt på karrieren hans.

I 2017 ble han pågrepet av politiet som fant ham sovende i bilen. Han ble siktet for kjøring i påvirket tilstand. Woods forklarte at han hadde tatt smertestillende medikamenter uten å være klar over hvor sterke de var.

TMZ får opplyst at det ikke er mistanke om at Woods var alkoholpåvirket da han krasjet tirsdag. Det er ikke sagt noe om eventuelle andre medikamenter.

Woods vant fem turneringer i 2013, men deltok i bare 24 turneringer de fire neste årene som følge av kroniske ryggsmerter. En stor operasjon i 2017 hjalp ham veldig, og Masters-triumfen for to år siden var hans første majortittel på 11 år.

Totalt har han 82 seirer på PGA-touren (tangering av rekorden) og 41 på europatouren. Han vunnet US Masters fem ganger, USAs PGA-mesterskap fire ganger, US Open og British Open tre ganger hver.

Woods var i Los Angeles i forbindelse med helgens golfturnering i Pacific Palisades, der han er turneringsvert. Han uttalte så sent som mandag at hans vedvarende ryggplager kan sette ham utenfor US Masters i april.

Tiger Woods var i mange år verdens suverent beste golfspiller og dominerte fullstendig på PGA-touren og i de aller største turneringene. Han har vunnet 15 majorturneringer, men US Masters-seieren i 2019 er den eneste siden sexskandalen.

(©NTB)

Flere nyheter: