Menu
Tiger Woods slet mer en vanlig og endte totalt ni slag over par på St. Andrews-banen i British Open. Foto: Peter Morrison / AP / NTB

Tiger Woods i tårer etter British Open-fiasko

Tiger Woods fikk ikke et gledelig comeback i British Open. Følelsene tok overhånd da golfikonet stoppet på ni slag over par etter to skrekkrunder.

Av NTB | 12.07.2022 17:10:40

Sport: Amerikaneren tørket bort tårer på vei bort til det 18. og siste hullet på St. Andrews-banen i Skottland. Samtidig takket han publikum.

Woods gikk fredagens runde tre slag over par. Det var mager trøst at det var hakket bedre enn kriseåpningen på +6 fra dagen før. Cuten var han uansett ikke i nærheten av å greie. I øyeblikket er den ventet å falle på ett slag over par.

46-åringen spilte seg til en birdie på det tredje hullet. Han trengte mange flere for å kunne redde seg inn, men det skjedde ikke. Woods pådro seg bogeyer på både hull fire og seks. Deretter fulgte mye parspill før dobbeltbogeyen på tredje siste hull.

Ni slag over par gir en delt 150.-plass. Det er bare fem mann som har gjort det dårligere enn Woods. Veteranen har vunnet British Open tre ganger (2000, 2005 og 2006), mens hans siste majortittel kom i 2019.

(©NTB)