reklame for Sheiken Bowling
Menu
Tiger Woods bekrefter at han vil stille til start i US Masters torsdag. Foto: Matt Slocum / AP / NTB

Tiger Woods gjør comeback i US Masters

Golfikonet Tiger Woods bekrefter at han planlegger comeback etter skade i den prestisjetunge turneringen US Masters torsdag.

Av NTB | 05.04.2022 17:19:53

Sport: Woods har vunnet turneringen fem ganger, og det var også den siste konkurransen han spilte før han fikk omfattende skader i en alvorlig bilulykke i februar 2021.

Det har den siste tiden vært knyttet stor spenning til Woods’ deltakelse i Masters. Forrige uke reiste han reiste til Augusta, og der har han trent og forberedt seg som normalt. Hans siste seier i turneringen kom i 2019.

Woods uttalte i helgen at en avgjørelse ville komme så tett på konkurransestart som mulig, og 46-åringen har nå bestemt seg.

– Slik det føles akkurat nå, kommer jeg til å spille, sa han på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

Ifølge rapportene har Woods spilt godt på treningsrundene på Masters-banen hittil. Flere tusen tilskuere fulgte ham på tirsdagens trening.

– Jeg skal spille ni hull til i morgen, og så er det «game time», sier Woods selv.

Amerikaneren får som tidligere vinner automatisk plass i startfeltet i Augusta. Vinneren får den velkjente grønne jakken og rundt 17 millioner kroner i premiepenger.

Woods står med 109 triumfer på profesjonelt nivå. Han har vært verdensener i alt 683 uker og var det senest i oktober 2010. Han deler rekorden på 82 seirer på PGA-touren med Sam Snead, som vant sin første i 1936 og sin siste i 1965.

(©NTB)

Flere nyheter: