reklame for Sheiken Bowling
Menu
Kari Aalvik Grimsbø er inne som del av Byåsens trenerteam. Foto: Vidar Ruud / NTB

Tidligere superkeeper skal redde Byåsen fra nedrykk – Grimsbø på trenerbenken

Den tidligere keeperen Kari Aalvik Grimsbø er tilbake i topphåndballen som del av trenerteamet til hardt pressede Byåsen.

Av NTB | 30.03.2022 08:04:31

Sport: Hun er hentet inn sammen med veteranen Valerij Putans. Håpet blir å redde den tradisjonsrike klubben fra nedrykk fra eliteserien.

– Jeg skal forsøke å bidra så godt jeg kan. Jeg kjenner jo jentene godt. Dette er andre sesongen jeg er inne som målvaktstrener, og jeg har vært i mange situasjoner på banen selv. Nå har jeg muligheten til å påvirke og videreføre noen erfaringer, sier 37-åringen til handball.no.

Hun trodde ikke hun skulle bli trener.

– Hadde du spurt meg for fem år siden, hadde jeg ikke sett for meg dette, men jeg trives utrolig godt i rollen. Det hjelper at det er Valerij som skal styre skuta. Han er erfaren og har stått i stormen før. Det er en trygghet for både jentene og meg.

Grimsbø vant to OL-gull, to VM-titler og fem EM-trofeer med landslaget. Hun la opp som spiller i 2020.

(©NTB)

Flere nyheter: