reklame
Menu
Tobias Svendsen på Molde-benken mot Haugesund for to år siden. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB.

Tidligere Molde-spiller til Lillestrøm

Ham-Kams Tobias Svendsen (21) var ønsket av flere klubber i eliteserien og 1.-divisjon, men valgte seg Lillestrøm

Av NTB | 23.09.2020 16:53:10

Sport: Lillestrøm blir hans sjette klubb i løpet av de siste tre sesongene, skriver Romerikes Blad.

– Jeg ser fram til en permanent avtale i en klubb hvor jeg kan etablere meg. De siste årene har det blitt mye utlån og en litt ustabil tilværelse. Utviklingen har gått riktig vei for meg i Ham-Kam det siste halvåret, og jeg har fått et lite gjennombrudd. Nå gleder jeg meg til å komme i gang i LSK, sier Tobias Svendsen.

Bunnkamp i Ham-Kam blir byttet ut med opprykkskamp i Lillestrøm.

Tobias Svendsen har scoret fem mål på 14 kamper for Ham-Kam denne sesongen.

Tidligere på dagen ble det klart at Ebyie Moses gikk fra LSK til HamKam.

(©NTB)

Flere nyheter: