Menu
Colombianske Freddy Rincon (55) her i aksjon under en VM-kvalifisering i 1996 ble alvorlig skadd under en bilulykke i Cali. Foto Jose Caruci / Arkiv / AP / NTB

Tidligere colombiansk fotballstjerne skadd i bilulykke

Den colombianske fotballspilleren Freddy Rincón (55) ble alvorlig skadd i en bilkrasj i Cali mandag. Tilstanden hans betegnes som kritisk.

Av NTB | 12.04.2022 09:04:41

Ulykker og naturkatastrofer: Tilstanden for den tidligere landslagskapteinen er kritisk etter at han har pådratt seg alvorlige hodeskader. 55-åringen som spilte for både Napoli og Real Madrid, førte en bil med fire passasjerer da den krasjet med en buss mandag morgen i byen Cali som ligger 45 mil sørvest for hovedstaden Bogota.

– Freddy Eusebio Rincón ankom sykehuset med traumatiske hjerneskader, skrev sykehuset Clínica Imbanaco i en pressemelding, ifølge BBC.

Freddy Rincón er sammen med Carlos Valderrama den spilleren med flest VM-sluttspillskamper (10) for Colombia. Begge spilte på lagets midtbane i VM-sluttspillene i 1990, 1994 og 1998.

Rincón var også innblandet i en trafikkulykke i 2013 da han førte en lastebil som kjørte av veien under vanskelige kjøreforhold mellom Cali og Andalucia. Da pådro han seg flere bruddskader.

(©NTB)

Flere nyheter: