reklame for Sheiken Bowling
Menu
Kristian Thorsvedt var på banen for Genk søndag. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Thorstvedts klubb hardt ut mot egne supportere: – Det er siste sjanse

Mange fans ga blaffen i påbudet om munnbind da Kristian Thorstvedt og Mats Møller Dæhlis Genk slo Mechelen i belgisk fotball søndag. Nå reagerer klubbledelsen.

Av NTB | 21.09.2020 13:53:03

Sport: Mandag rettet Genk-toppene en skarp og advarende pekefinger mot egne supportere i form av et åpent brev publisert i sosiale medier og på egne nettsider.

Der stemples bildene av supportere som bryter retningslinjene ved å stå tett sammen uten munnbind som «et stort skritt tilbake mot et tomt stadion».

«Det er ikke bare vi som har sett dette. Hele Belgia har sett det. Våre støttespillere, media, politikere og også de 400 frivillige som var på plass. Vi fordømmer denne oppførselen på det sterkeste», skriver klubben.

Kristian Thorstvedt spilte hele søndagens kamp på Genks midtbane, mens Mats Møller Dæhli fikk de siste fem minuttene som innbytter.

Genk-ledelsen skriver videre i mandagens brev at den er ekstremt skuffet over søndagens scener. Samtidig takkes de av supporterne som forholdt seg lojalt til smittevernreglene.

De som brøt reglene får følgende krystallklare advarsel:

«Neste mandag spiller vi mot KV Oostende. Det er siste sjanse for klubben vår. Eller rettere sagt: Det er din siste sjanse. Respekter reglene».

(©NTB)

Flere nyheter: