fbpx
Menu
Kristian Thorstvedt var i fyr og flamme mot gamleklubben. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Thorstvedt senket gamleklubben med praktscoring: – Det er ubeskrivelig

Kristian Thorstvedt ble ikke satset på i Stabæk. Torsdag sa han takk for sist og senket bærumsklubben med en vanvittig scoring. Viking vant til slutt 3-0.

Av NTB | 16.05.2019 20:49:34

Sport: Like etter pause, på helvolley fra åtte meter, klinket Thorstvedt ballen kontant i mål i eliteserieopppgjøret i Stavanger. Etterpå feiret han med å dra hendene over ørene, som et stikk til gamleklubben som valgte å ikke satse på ham.

– Det er sykt deilig. Å score det målet der, og vinne mot min gamle klubb, det er ubeskrivelig. Det var godt å slå tilbake mot klubben som ikke ville ha meg. Det var litt sånn «in your face», sa Thorstvedt til Eurosport etter kampen.

1999-modellen gikk til Viking før fjorårets sesong. Etter en god sesong i 1. divisjon var mange spente på om sønnen til Erik Thorstvedt ville klare å ta nivået i Eliteserien. Og det har han så til de grader gjort, med fire mål på åtte eliteseriekamper.

Stabæks daglige leder Jon Tunold var kritisk etter Børkeeiets utvisning.

– Fortjent seier til Viking, men for en råtten spiller Tripic er. Gjør alt for at Tobias skal få sitt andre gule kort for deretter juble som om han har scoret tidenes mål. Han er en skam for fotballen, skrev Tunold på Twitter og avsluttet med to utropstegn.

Så ble det enda verre for gjestene da Tommy Høiland satte inn 2-0 fra krittmerket etter kvarteret av den andre omgangen.

Og som om ikke det var nok, punkterte Zymer Bytyqi oppgjøret fem minutter senere. Bytyqi kom alene med Sandberg, og fra skrått hold banket han ballen i lengste hjørne.

Også etter Bytyqi sin scoring kjørte Viking showet på hjemmebane, selv om det ble med de tre scoringene i den andre omgangen.

– Dette var utrolig kjekt. Ubeseiret og full stadion, det blir ikke bedre, sa Viking-trener Bjarne Berntsen.

I tillegg til Thorstvedt-showet, delte dommer Tore Hansen ut hele ti gule og et rødt kort.

Vondt gikk til verre for Stabæk torsdag da Tobias Børkeeiet fikk sitt andre gule tidlig i den andre omgangen. Han ble sendt i dusjen etter å ha revet ned Zlatko Tripic på vei fremover.

Det var også svært fortjent at Thorsvedt fikk trampeklapp og stående applaus da han ble tatt av etter 70 minutter.

(©NTB)

Flere nyheter: