reklame for Sheiken Bowling
Menu
Kristian Thorstvedt (t.v.) Erling Braut Haaland på landslagstrening. Foto: Lise Åserud / NTB

Thorstvedt: – Ikke enighet med Genk

Midtbanespiller Kristian Thorstvedt er fortsatt ikke blitt enig med Genk om en forlengelse Han har ett år igjen av kontrakten med den belgiske klubben.

Av NTB | 28.03.2022 12:34:33

Sport: – Vi har ikke kommet til enighet. Vi får se hva det blir til. Jeg og min agent er ikke kommet til enighet med klubben om noen ting. Det handler ikke om at jeg krever for mye penger, men vi får se hva som skjer. Noe mer enn det vil jeg ikke si, sa Thorstvedt da han møtte pressen mandag.

Thorstvedt har tatt store steg i Genk og nevner en klubb i en «topp fem-liga» som naturlig neste mål.

– Jeg tror det kunne vært fint for meg å ta steget i sommer, men jeg har kontrakt ett år til, og det må jeg respektere. Om det blir i sommer eller etter kontrakten, får vi vente og se på, sa han.

Et salg i sommer vil gi klubben en overgangssum i motsetning til om han går neste sesong.

– Jeg tenker ikke ekstremt mye over det. Det er mellom meg og klubben. Det som skjer, skjer. Noe mer enn det vil jeg ikke kommentere, sa 23-åringen til NTB.

Fredag kom Thorstvedt på banen etter 70 minutter. Han markerte seg bare sju minutter senere da han servet Erling Braut Haaland på 1-0-målet. Tirsdag ligger han an til å få nye minutter mot Armenia – kanskje også fra start.

(©NTB)

Flere nyheter: