reklame for Sheiken Bowling
Menu
Maren Mjelde og Elise Thorsnes (til høyre) under trening med Norges kvinnelandslag i fotball på Lillestrøm i midten av september. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB.

Thorsnes sendte Avaldsnes til semifinalen i cupen

En tidlig scoring av landslagsspiller Elise Thornes gjorde at Avaldsnes vant 1-0 over Arna-Bjørnar og er klare for semifinalen i cupen.

Av NTB | 10.11.2020 15:23:08

Sport: 13 minutter av 1. omgang var spilt da hjemmelaget tok ledelsen i tirsdagens kvartfinale. Elise Thorsnes vant ballen høyt i banen, Andrea Nordheim overtok den og kom seg til et skudd som det ble gitt retur på. Den tok Thornes seg av til 1-0 for Avaldsnes.

Stllingen sto seg også til pause. Arna-Bjørnar hadde også et par gode sjanser før hvilen og kunne fort ha scoret også de. Avaldsnes var det beste laget etter pause og vant fortjent.

Avaldsnes er nummer tre i Toppserien og er garantert medalje. Med maksimal flyt kan laget også ta gull. De startet cupkampen mot Arna-Bjørnar med samme lag som slo Klepp 3-0 i siste serierunde.

Kvartfinalen mellom Lillestrøm og Rosenborg spilles tirsdag kveld. Onsdag spilles kvartfinalene mellom Sandviken – Røa og Stabæk – Vålerenga.

(©NTB)

Flere nyheter: