Menu
Morten Thorsby i en annen situasjon med Emil Krafth, som lagde straffe i en duell med nordmannen som det var sterke meninger om. Foto: Christine Olsson, TT / NTB

Thorsby avviser filming: – Skjønner at folk kan være uenige

Morten Thorsby gjorde seg upopulær i Sverige da han skaffet straffesparket som ga ledelse mot Sverige. Mange mente at han filmet.

Av NTB | 06.06.2022 00:46:02

Sport: – Jeg gjorde ikke det. Jeg kom på innsiden, og han var på feil side. Så strakk han ut foten og touchet meg. Jeg kjente det klart og tydelig, og jeg kom ut av balanse og falt, sa Thorsby, som måtte gjenta beskrivelsen av situasjonen med Sveriges høyreback Emil Krafth gang på gang i intervjusonen etter Norges 2-1-seier.

– Det var ikke en helt klar straffe, men jeg mener det var en 50-50-situasjon. Hadde jeg filmet så ville VAR grepet inn og underkjent avgjørelsen, men det gjorde de ikke. Ser du situasjonen fra riktig vinkel så er det helt klart at han toucher meg. Men jeg skjønner at folk kan være uenige.

Lagkaptein Martin Ødegaard fikk også spørsmål om situasjonen.

– Jeg har ikke sett den om igjen. Der og da syntes jeg det var straffe, og hvis Morten sier han ble felt så er det sånn, sa han.

(©NTB)