reklame for Sheiken Bowling
Menu
Det har i mange år vært sterk misnøye blant fansen mot Glazer-familiens som Manchester United-eiere. Her ble det markert med et banner på Old Trafford i 1-1-kampen mot Chelsea. I disse dager skjer det store endringer i internt i klubben. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

The Athletic: Uniteds sjefforhandler går av

Matt Judge trer til side og skal ikke lenger være forhandlingsansvarlig i Manchester United, erfarer The Athletic.

Av NTB | 29.04.2022 20:00:56

Sport: Det velrenommerte sportsnettstedet skriver at Judge har vurdert sin posisjon i klubben de siste ukene. United står for tiden foran store endringer internt.

Tidligere i år ble Ed Woodward erstattet av Richard Arnold som administrerende direktør.

Judge har i flere år vært sjefforhandler i United. Han har tatt seg av å forhandle fram overganger og kontrakter, men dette er oppgaver som andre ligger an til å ta over i sommer. Senere i år er det ventet at Judge kutter alle formelle bånd med United.

Manchester United har lenge fått mye kritikk for måten klubben drifter det fotballfaglige på. Tross store økonomiske ressurser har det sviktet sportslig over lang tid.

Nylig ble Erik ten Hag bekreftet som ny United-manager. Nederlenderen fullfører sesongen med Ajax før han tiltrer jobben på Old Trafford. Han kommer til en klubb som etter alt å dømme ikke spiller i Champions League-fotball til høsten.

(©NTB)

Flere nyheter: