Menu
Romelu Lukaku ligger an til å gå glipp av Chelseas toppoppgjør mot Liverpool etter hans offentlige kritikk av trener Thomas Tuchel. Foto: Matt Dunham / AP / NTB

The Athletic: Lukaku vrakes til Liverpool-kampen

Romelu Lukaku er ikke i troppen når Chelsea tar imot Liverpool i kveld, melder The Athletic. Thomas Tuchel er misfornøyd med stjernespissens nylige uttalelser.

Av NTB | 02.01.2022 11:08:47

Sport: Torsdag publiserte Sky Sports Italia et intervju med Lukaku. Der kom spissen med svært kontroversielle uttalelser om at han ikke er fornøyd med situasjonen i Chelsea.

Samtidig klaget han over at Tuchel «har valgt å spille med en annen formasjon». Det falt ikke i god jord hos Chelsea-treneren.

– Jeg liker det ikke, for det skaper støy som vi gjerne skulle vært foruten. Det er ikke gunstig for oss, sa Tuchel fredag.

Flere medier, deriblant The Telegraph, har skrevet at Lukaku og Tuchel har tatt opp situasjonen internt. Søndag formiddag skriver The Athletic at Tuchel har bestemt å ikke ha med Lukaku mot Liverpool.

Lukaku har scoret i sine to siste kamper, og Chelsea har heller ikke Timo Werner tilgjengelig til den svært viktige toppkampen mot Liverpool.

Chelsea er 11 poeng bak Manchester City etter at Pep Guardiolas menn vant 2-1 over Arsenal lørdag, men har én kamp til gode på de regjerende mesterne. Liverpool er poenget bak Chelsea og har to kamper til gode på Manchester City.

(©NTB)