Menu
Manchester United og Barcelona har etter rapportene oppnådd enighet om en overgang for Frenkie de Jong. Nå er det opp til nederlenderen selv å avgjøre om overgangen blir et faktum. Foto: Peter Dejong / AP/ NTB

The Athletic: Barcelona vil presse fram De Jong-salg til United

Frenkie de Jongs framtid i Barcelona synes å være svært usikker. Klubben jobber for å overtale nederlenderen til å la seg bli solgt til Manchester United.

Av NTB | 14.07.2022 21:51:02

Sport: Barcelona-toppene skal ha fortalt De Jong at salget vil gi inntekter som vil være med på å balansere lønningene i klubben, skriver anerkjente The Athletic torsdag kveld.

Tidligere på dagen meldte samme nettsted at Barcelona og Manchester United har oppnådd full enighet om overgangssummen for 25-åringen.

For en drøy uke siden var Barcelona-president Joan Laporta ute og sa at klubben ikke ønsket å selge De Jong. I tillegg har midtbanespilleren vært tydelig på at han ønsker å bli værende på Camp Nou.

Nå kan det virke som det er utvikling i favør Manchester United. En slik overgang vil gjenforene De Jong med trener Erik ten Hag. De har tidligere jobbet sammen i Ajax.

Barcelona reiser etter planen til USA fredag for å starte sin oppkjøringsturné. The Athletic skriver at det er usikkert hvorvidt De Jong er med laget på flyet.

(©NTB)

Flere nyheter: