Menu
Marin Cilic har trukket seg fra den engelske storturneringen etter han tester positivt for covid-19. Foto: Alberto Pezzali/AP Photo/NTB

Tennisstjerne testet positivt for korona – trekker seg fra Wimbledon

Kroatiske Marin Cilic har trukket seg fra Wimbledon-turneringen i tennis etter han testet positivt for covid-19.

Av NTB | 28.06.2022 11:01:19

Sport: – Hei folkens. Jeg må dessverre meddele at jeg har testet positivt for korona. Jeg har isolert meg selv og håpet at jeg skulle bli klar, men dessverre føler jeg meg fortsatt dårlig og er ikke i form til å gjøre mitt beste, skriver Cilic i et innlegg på Instagram.

Kroaten skal ifølge The Telegraph ha trent med Novak Djokovic tett opp til turneringen. Serberen måtte stå over Australian Open tidligere i år fordi han ikke har tatt koronavaksinen, og det er usikkert om han får delta i US Open.

Cilic kom til finalen i Wimbledon i 2017. Han spilte også semifinale i Roland Garros mot Casper Ruud for noen uker siden. Da gikk nordmannen av med seieren.

Cilic er erstattet av Nuno Borges fra Portugal i Wimbledon-oppsettet.

(©NTB)

Flere nyheter: