Menu
Casper Ruud under ATP-turneringen i Gstaad tidligere i sommer, en av tre turneringer Ruud vant på rappen. Foto: Peter Schneider / Keystone via AP / NTB

Tennis: Serber blir Ruuds neste motstander i Toronto

Serbiske Dusan Lajovic blir Casper Ruuds motstander i tredje runde i Toronto etter å ha sendt hjemmehåpet Felix Auger-Aliassime ut.

Av NTB | 11.08.2021 19:21:54

Sport: Lajovic er rangert som nummer 44 i verden, og har spilt én kamp mot Ruud tidligere. Det endte med seier til nordmannen. Nå møtes de igjen i tredje runde i Toronto.

Ruud tok seg videre til tredje runde natt til onsdag norsk tid, mens motstanderen der først ble klar onsdag ettermiddag da Lajovic og Auger-Aliassime barket sammen.

De to er begge grusspesialister, i likhet med Ruud, men hjemmehåpet Auger-Aliassime var knapp favoritt. Canadieren var seedet som nummer ni i turneringen, der Ruud er sjetteseedet og Lajovic er useedet.

Det ble en jevn kamp mellom serberen og canadieren, men Lajovic vant i strake sett 2-0. Seieren ble sikret med knapp margin etter 7-5 i første sett og 6-4 i det andre.

Ruud og Lajovic møtte hverandre i kvartfinalen av grusturneringen Buenos Aires Open i fjor. Da vant Ruud en overbevisende seier med sifrene 7-5, 6-1.

(©NTB)

Flere nyheter: