Menu
Danske Holger Rune har fått seg mentaltrener i et forsøk på å få ut sitt potensial. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Tennis: Holger Rune får mental-trener

Det danske tennistalentet Holger Rune (19) har slitt med temperamentet. Nå har han fått seg en mentaltrener og innleder et samarbeid med B.S. Christiansen.

Av NTB | 10.07.2022 13:31:36

Sport: B.S. Christiansen skal framover hjelpe Holger Rune med å få ut sitt potensial, opplyser Runes støttespillere.

– Jeg er meget glad for å opplyse at jeg har gått sammen med mentaltreneren B.S. Christiansen. Han er en meget erfaren og hatt suksess med å håndtere det mentale aspektet i elitesporten, heter det fra Holger Rune.

– Jeg er overbevist om at dette samarbeidet kan hjelpe meg å oppfylle mitt potensial og nå mine mål. Jeg ser fram til vårt samarbeid, sier 19-åringen videre.

Holger Rune skal kommende uken spille i ATP-turneringen på grus i svenske Båstad. Han er sjuendeseedet i turneringen og det kan bli et nytt møte mot førsteseedede Casper Ruud. Det vil derimot først skje i en eventuell finale.

(©NTB)