reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Casper Ruud satser på å spille i Australia tidlig neste år. Foto: Tore Meek / NTB

Tennis: – Australian Open utsatt til 8. februar

Grand Slam-turneringen Australian Open vil bli utsatt i tre uker og spillerne må trene under karantenerestriksjoner i 14 dager før turneringen starter.

Av NTB | 02.12.2020 07:38:03

Sport: Det skriver den franske sportsavisen L’Equipe, som viser til «de siste planene for turneringen». Australske medier skriver at Australian Open-direktør Craig Tiley har bekreftet datoen i et brev til påmeldte spillere.

– Det har tatt en stund, men den gode nyheten er at det ser ut som vi kommer til å arrangere AO (Australian Open) 8. februar, skriver Tiley, ifølge AFP.

Myndighetene i delstaten Victoria har klart å stoppe koronasmitten, men vil likevel tillate internasjonale tennisspillere å komme til Melbourne i midten av januar for å forberede seg til den første Grand Slam-turneringen i 2021.

Norges tennisess Casper Ruud har tidligere åpnet for å dra til Australia i midten av desember for å være klar til oppkjøringsturneringene til Australian Open.

Turneringen skulle opprinnelig ha vært arrangert fra 18. til 31. januar.

En endelig offisiell bekreftelse fra arrangøren og myndighetene foreligger foreløpig ikke. Idrettsminister Martin Pakula i delstaten Victoria har tidligere sagt at det «mest sannsynlig» blir en forsinkelse.

(©NTB)

Flere nyheter: