Menu
Cristiano Ronaldo. Foto: Jon Super, AP / NTB

Ten Hag om Ronaldo-framtiden: – Vi trenger kvalitetsspillere

Manchester United-manager Erik ten Hag gikk langt i å antyde at Cristiano Ronaldo blir værende i klubben under en pressekonferanse onsdag.

Av NTB | 31.08.2022 13:51:13

Sport: Ten Hag snakket i forkant av Uniteds bortekamp mot Leicester i Premier League torsdag. Der ble han konfrontert med om Ronaldo fortsatt er en del av hans planer.

– Det er klart. Vi trenger selvsagt kvalitetsspillere. Du trenger flere spillere med tanke på det tette kampprogrammet og for å holde stabiliteten i prestasjonene, svarte ten Hag etter et spørsmål rundt Ronaldos framtid.

Flere medier tolket nederlenderes kortfattede svar som en bekreftelse på at målscoreren blir værende på Old Trafford.

37-årige Ronaldo har en kontrakt med United som løper til sommeren neste år. Portugiserens situasjon er omtalt i mediene i hele sommer.

Ronaldo har kun startet én av fire seriekamper hittil denne sesongen. United står med to seirer og to tap i Premier League.

Overgangsvinduet i England stenger ved midnatt norsk tid torsdag.

Ten Hag sa også onsdag at Ajax-kjøpet Antony ikke formelt er United-spiller. Det gjenstår blant annet papirarbeid som skal i mål.

– Jeg håper Antony kan være aktuell for spill til helgen, meldte ten Hag.

United-sjefen ble også spurt om den ventede overgangen til Newcastle-keeper Martin Dúbravka vil bli den siste signeringen på Old Trafford i sommer.

– Ja, jeg tror det blir den siste i dette vinduet. Men man må være våkne dersom det dukker opp muligheter, sa ten Hag.

(©NTB)

Flere nyheter: