Menu
Erik ten Hag tar Cristiano Ronaldo i forsvar etter forrige helgs ydmykelse borte mot Brentford. Foto: Dave Thompson/ AP/ NTB.

Ten Hag forsvarer Ronaldo: – Jeg forstår ikke hvorfor alt fokuset rettes mot ham

Etter ydmykelsen borte mot Brentford har Cristiano Ronaldo fått massiv kritikk i engelsk presse. Nå tar Manchester United-sjef Erik ten Hag portugiseren i forsvar.

Av NTB | 19.08.2022 15:51:01

Sport: – Jeg forstår ikke hvorfor det rettes et så sterkt fokus mot ham etter lørdagens kamp. Det handlet ikke om Cristiano, men om hele laget. Jeg sier som jeg alltid har gjort: Cristiano er en del av våre planer.

Det sa ten Hag da han møtte pressen før mandagens gigantoppgjør mot Liverpool på Old Trafford. Nederlenderen har fått en verst tenkelig start på sin karriere som United-sjef, og laget er tabelljumbo med null poeng etter de to første kampene.

– Man kan snakke om taktikk og filosofi, men i bunn er du nødt til å ha den rette innstillingen. Jeg så ingenting av det mot Brentford. Alt handler om å opptre som et lag, påpekte nederlenderen fredag.

Før mandagens kamp mot Liverpool er det igjen varslet store protester mot Glazer-familien. Erik ten Hag ber imidlertid om at alle i og rundt klubben står sammen.

– Vi ønsker at supporterne skal stå bak laget. Jeg har ikke vært lenge nok i klubben til å forstå hele bakgrunnen (for misnøyen), men vi er uansett nødt til å kjempe sammen.

Ten Hag fortalte også fredag at Anthony Martial har vært tilbake i trening denne uken, men at det likevel er uklart om franskmannen blir en del av troppen mandag.

(©NTB)