Menu
Telia lover uendret pris for å se Premier League. Foto: AP / NTB.

Telia og Telenor underbyr TV 2 på Premier League

Det er priskrig på TV-favoritten Premier League. Telia og Telenor legger seg under TV 2 i pris på engelsk fotball.

Av NTB | 02.10.2020 10:53:08

Økonomi og næringsliv: – Interessen for Premier League her til lands er helt enorm, og som Norges største utfordrer skal vi til en hver tid levere markedets beste og mest fleksible TV-produkt til en fornuftig pris, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia Norge i en pressemelding.

Telia (tidligere Get) beholder månedsprisen på 499 kroner etter at andre aktører har kunngjort betydelig prisøkning for tilgang til kanaler som blant annet viser Premier League.

Det samme gjør Telenor i sin TV-løsning T-We.

– Vi har en prisgaranti på 499 kroner i måneden for kunder som tegner årsabonnement. Dermed kan de se hele denne Premier League-sesongen og en del av den neste for samme pris som i dag, sier informasjonssjef Magnus Line i Telenor til NTB.

– For månedsabonnement vil vi operere med en pris på 699 kroner fra 1. november, forklarer han.

Canal Digital har varslet at prisen stiger til 699 kroner, mens Altibox har satt prisen på Premier League-pakken til 649, ifølge VG.

Det ble rabalder i sosiale medier da prisøkningen ble kjent i forrige uke. Mange mener prisen er for stiv, og TV 2 er blitt beskyldt for å tyne ut flere kroner i de to siste sesongene før Nent Group overtar rettighetene i 2022.

TV 2 har forklart prisøkningen med at rettighetene er blitt dyrere, og at de nå tar ut en økning som de ikke tok ut i fjor. Den økte prisen gjelder fra 1. november.

TV 2, som har rettighetene til å vise Premier League i Norge, har satt en minstepris på 519 kroner per måned for Sumo-abonnenter.

(©NTB)

Flere nyheter: