Menu
Ole Selnæs og hans Shenzhen tapte første kamp i det kinesiske nedrykkssluttspillet i fotball. Det spilles om plassene 9 til 16, og ett eller to lag rykker ned. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Tap for Selnæs i første kamp i nedrykkssluttspillet

Ole Selnæs og hans Shenzhen tapte 0-2 for Tianjin Teda i første kamp i det kinesiske nedrykkssluttspillet i fotball. Returkampen spilles onsdag.

Av NTB | 16.10.2020 13:08:12

Sport: Frank Acheampong scoret begge målene for Tianjin. Han ga laget ledelsen i det 4. minutt og doblet den i det 51. minutt. Selnæs spilte hele kampen på Shenzhens midtbane.

Sammenlagtvinneren vil allerede ha berget plassen i kinesisk superliga, mens taperen må ut i ny dobbeltkamp i månedsskiftet mot Dalian eller Shijiazhuang. Taperen av den duellen spiller et nytt dobbeltoppgjør der taperen rykker ned, mens vinneren spiller om eliteserieplass mot toeren i 1. divisjon.

Shenzhen rykket egentlig ned forrige sesong, men beholdt plassen da en annen klubb gikk konkurs. Denne sesongen ble laget nummer fem av åtte lag i sin gruppe og gikk så vidt glipp av plass i det øvre sluttspillet.

Superligakampene spilles av smittevernhensyn i «bobler». Som i grunnspillet Shenzhens kamper i Dalian. Det øvre sluttspillet er i Suzhou.

(©NTB)

Flere nyheter: