fbpx
Menu
Daniel-André Tande var onsdag tilbake i hoppbakken for første gang etter kneskaden han pådro seg i midten av august. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Tande tilbake i bakken etter skade

Daniel-André Tande gjorde onsdag comeback i hoppbakken under landslagets samling i Trondheim. Han har vært ute med kneskade siden et fall i Courchevel i august.

Av NTB | 09.10.2019 22:07:00

Sport: Tande hoppet 125, 117 og 119 meter i sine tre hopp i Granåsen under formiddagsøkten, før han valgte å stå over ettermiddagsøkten.

– Jeg hadde en litt rar følelse i kneet etter de første hoppene, men det er ikke noen grunn til bekymring. Jeg besluttet å roe ned i den andre økta for å være sikker på status for kneet før jeg gjør flere hopp, sa han i et intervju lagt ut på hopplandslagets Twitter-konto.

– Jeg er ikke på toppnivå med en gang etter oppholdet. Jeg trenger noen hopp før jeg er på mitt beste igjen, sa han og uttrykte at han føler seg sikker på at han vil være klar til verdenscupåpningen i Wisla i november.

– Ja, jeg tror ikke det blir noe problem, og da håper jeg å være nærmere mitt beste nivå.

(©NTB)

Flere nyheter: