Menu
Lyn slo Avaldsnes i kvalifiseringssluttspillet i Toppserien lørdag. Foto: Annika Byrde / NTB

Tandberg ble Lyn-helt på overtid – Riises Avaldsnes fortsatt i faresonen

Cathinka Tandberg scoret 2-1-målet som sikret Lyn seier over Avaldsnes i kvalifiseringssluttspillet i Toppserien. Sistnevnte er stadig under nedrykksstreken.

Av NTB | 24.09.2022 17:01:10

Sport: Ett poeng på tre kamper betyr at Avaldsnes kan bli passert av Kolbotn om de tar poeng mot LSK Kvinner søndag. Det gjenstår fire kamper for Lyn og Avaldsnes i sluttspillet. Lyn står uten tap og leder sluttspillet foran søndagens kamper. Det skiller imidlertid kun tre poeng mellom Lyn og Avaldsnes.

John Arne Riises Avaldsnes kom til kampen med én uavgjort og ett tap på de første to kampene, og fikk det ikke til å svinge mot Lyn heller.

Jenny Røsholm Olsen sendte vertene Lyn i ledelsen etter en halvtime, før Kaja Olsen utlignet like etter pause. Lyn presset lenge på for scoring, og to minutter på overtid kom den. Tandberg var best i feltet og stusset innlegget fra Kamilla Melgård i mål.

Lyn møter LSK Kvinner borte i neste kamp, mens Avaldsnes får besøk av 1.-divisjonslaget Tromsø.

De to nederste lagene rykket direkte ned, mens sjetteplassen skal spille kvalifisering mot vinneren av sluttspillet i 1. divisjon om å holde seg i Toppserien.

(©NTB)

Flere nyheter: