reklame for Sheiken Bowling
Menu
Faris Pemi scoret på straffespark mot Sandefjord. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Tabelljumbo Kristiansund tok sin annen strake seier – slo formsvake Sandefjord

Kristiansund kunne juble for tre nye poeng i bunnstriden av Eliteserien etter 3-1-seieren over Sandefjord. Dermed er laget ett poeng bak Jerv på plassen over.

Av NTB | 04.09.2022 20:01:38

Sport: Kristiansund fikk seg en opptur da de vant 2-1 på hjemmebane mot Viking forrige runde. Mot Sandefjord fikk tabelljumboen mer å juble for.

– Det var herlig å se gutta. Vi ble skarpere og skarpere utover i kampen. Man skal ikke undervurdere den defensive soliditeten vi har nå, sa Christian Michelsen til Discovery etter kampen.

Faris Pemi sendte Kristiansund i føringen fra krittmerket sju minutter før pause. Det var samme mann som ble felt i situasjonen som forårsaket straffesparket etter en takling fra Quint Jansen.

Sandefjord skapte flere muligheter i kampen, og Keanin Ayer reduserte med sju minutter igjen. Dermed ble det spenning en kort periode, før Liridon Kalludra økte til 3-1. Det ble resultatet.

– Vi tar stadig de små stegene i riktig retning. Og nå begynner vi å bli farligere også. Vi har to spisser som scorer i dag, fortsatte KBK-treneren.

To strake seiere for Kristiansund gjør at laget står med 13 poeng. Dermed er det bare ett poeng opp til Jerv. Nederlaget mot Kristiansund er den sjette kampen uten seier for Sandefjord.

Han mener at de må jobbe hardt mentalt og ikke grave seg ned for å komme seg ut av den svake formen.

– Dette er en del av gamet, så dette må vi fikse, fortsetter han.

Kristiansund tar imot Vålerenga i neste runde, mens Sandefjord møter Odd.

På overtid av førsteomgangen doblet Brynjólfur Willumsson ledelsen med et hodestøt etter en corner fra Sander Kartum. Det var den islandske spissens første fulltreffer i Eliteserien.

– De skaper ikke veldig mye, men vi skaper ikke så mye selv. Det er skuffende at vi ikke er mer påskrudd. Det er en dårlig trend for oss nå, sa Mats Haakenstad etter kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: