reklame for Sheiken Bowling
Menu
Newcastle kunne slippe jubelen løs etter å ha vunnet 2-1 borte mot Tottenham søndag kveld. Foto: Frank Augstein / AP / NTB

Tabbekveld for Lloris da Tottenham tapte 1-2 hjemme for Newcastle

Tottenham-keeper Hugo Lloris hadde ingen god dag på jobben da han rotet det fullstendig til i 1-2-tapet for Newcastle i Premier League søndag kveld.

Av NTB | 23.10.2022 19:31:17

Sport: – Det var en viktig seier. Vi var fast bestemt på å komme hit og være positive. En flott oppvisning fra oss. Vi fortjente seieren. Spillerne mine fortjener all ære for hvordan vi angrep kampen. Vi utførte kampplanen veldig bra, sa Newcastle-trener Eddie Howe til Sky Sports.

Det var vertene som kom best ut fra startblokkene da Son Heung-min ble spilt gjennom og prøvde å chippe ballen over Newcastle-keeper Nick Pope. Dessverre for de hvitkledde fikk keeperen en hånd på ballen og fikk avverget gigantsjansen.

I stedet var det Tottenham-keeper Lloris som rotet det skikkelig til. Sisteskansen stormet ut av feltet for å avverge en sjanse, men mistet ballen til Callum Wilson, som banket gjestene i føringen fra om lag 20 meter.

– Jeg hadde all rett til å gå for ballen. Noen ganger får keeperen for mye kjærlighet av dommerne, og de er for raske til å blåse frispark. Men ja, jeg tok ballen og satte den i mål, sa Wilson.

– Miggy (Almiron) har alltid vært en fantastisk spiller. Han legger til mål til spillet sitt. Når han er foran mål tror du at han kommer til å score. Prestasjonen hans i dag var utmerket, sa Howe.

Etter hvilen rev Harry Kane seg løs fra sin tidligere lagkamerat Kieran Trippier og headet inn en corner på bakerste stolpe fra Son.

Det holdt ikke for Tottenham, som tapte terreng til Arsenal og Manchester City i toppen av tabellen. Spurs står nå med to strake tap etter laget også tapte 0-2 borte for Manchester United i midtuken.

– Det har vært fantastiske dager for meg. Å bli far for første gang har vært utrolig. Jeg har hatt to dager uten søvn. Jeg ville bli hjemme, men jeg elsker å være her med disse gutta. De gjør meg glad og stolt, og jeg synes vi fortjente det i dag, sa Newcastle-spilleren.

Målscorer Wilson brøt inn i intervjuet.

– Denne seieren var for Matteo, sa han og refererte til lagkameratens nye sønn.

Lloris fortsatte å kløne det til da han ni minutter senere sendte ballen til Sean Longstaff, som spilte videre til Miguel Almirón. Paraguayaneren dro av en forsvarsspiller før han trillet inn Newcastles annet mål for kvelden.

Etter kampen var det en emosjonell nybakt far, Bruno Guimarães, som ble intervjuet av Sky Sports:

(©NTB)

Flere nyheter: