Menu
Aksel Lund Svindal fortsetter bilsportkarrieren kommende sesong. Foto: Beate Oma Dahle / NTB.

Svindal klar for Porsche Carrera Cup i 2023

Aksel Lund Svindal tar steget opp til Porsche Carrera Cup Skandinavia i 2023. Det betyr tøffere konkurranse i en splitter ny bil.

Av NTB | 16.12.2022 15:08:39

Sport: Denne sesongen var Svindal med i Porsche Sprint Challenge Cup i Skandinavia.

Den tidligere alpinistkongen har fått en ny arena å prestere på.

– Jeg er veldig fornøyd med debutsesongen hvor jeg har lært mye og utviklet meg som fører. Samtidig har jeg høye forventninger til neste sesong og mesterskapsbyttet. Jeg kan banene ganske bra etter årets sesong, men skal samtidig lære meg en helt ny bil og har stor respekt for det høye nivået som utøverne har. Det kommer til å bli veldig kult, men også spennende, sier Svindal i en pressemelding.

Flere nyheter: