reklame for Sheiken Bowling
Menu
Linn Svahn avbildet i 2020. Foto: Terje Pedersen / NTB

Sverige-stjerne mister sesongstarten i langrenn

Linn Svahn (22) blir ikke å se i langrennsløypene med det første. Hun tar ingen sjanser med skulderen etter et langvarig skadeavbrekk.

Av NTB | 25.10.2022 19:31:09

Sport: I et intervju med Viaplay, gjengitt av Aftonbladet, sier Svahn at hun dropper den nasjonale åpningen i Sverige og verdenscupstarten i finske Ruka. Sistnevnte går mellom 18. og 20. november.

– Statusen er god, men jeg har bestemt meg for å legge enda mer tid på trening nå som vi nærmer oss snøforhold. Jeg vil føle meg godt forberedt når det er dags til å starte, sier hun.

Svahn skadet skulderen i et verdenscuprenn i Ulricehamn i februar i fjor og har ikke konkurrert siden. Hun har senere gått ut av det svenske landslaget og trener sammen med de andre «utbryterne» Frida Karlsson og Maja Dahlqvist.

– Rehabiliteringen har gått bra. Vi har gjort en kjempejobb med den og fortsetter å gjøre det hver dag. Det skjer mye, men man må også ha respekt for prosessen. Det har jeg vært ganske tydelig på siden jeg krasjet. Jeg vil ikke gamble, forklarer Svahn.

(©NTB)