Menu
Nathalie Björn (til venstre) raser mot VAR etter Sverige røk ut av fotball-EM i semifinalen mot England tirsdag kveld. Foto: Jon Super/AP Photo/NTB.

Svenskene raser mot VAR: – Så forbanna frustrerende

De svenske fotballjentene var i harnisk etter de røk ut av fotball-EM i semifinalen mot England tirsdag kveld og mener VAR skal ha noe av skylden.

Av NTB | 27.07.2022 08:20:58

Sport: – Hele denne jævla turneringen har det vært at VAR har gått inn. Det er flott at vi har VAR, men vi kan ikke ha det hvis den riktige avgjørelsen ikke blir tatt.

Det sa Nathalie Björn til svenske Aftonbladet og refererte til Englands 2-0-mål som etter en lang sjekk av VAR ble godkjent.

– Det er klart det kan bli en kampavgjørende situasjon, men da må vi score på sjansene våre uansett. Det er bare så forbanna frustrerende og vi har fått fem mål avvist og så får de et mål, det er ikke gøy å få det dyttet i ansiktet, fortsatte hun.

Björn er langt ifra alene om å være misfornøyd med VAR-bruken i mesterskapet. Kosovare Asllani ga Det europeiske fotballforbundet (Uefa) det glatte lag for antall kameraer som brukes i kvinnenes EM sammenlignet med herrenes turnering før tirsdagens semifinale.

Asllani var ikke noe mer imponert etter EM-exiten:

– Det overrasker meg ikke, det er ikke første gang i dette mesterskapet at VAR ikke har gjort jobben sin.

(©NTB)

Flere nyheter: