Menu
Landslagstrener Janne Andersson blir trolig nødt til å klare seg uten sin stjerne Emil Forsberg. Det skriver svenske aviser. Her fra VM i fotball i fjor sommer. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Svenske aviser: Midtbanestjerne spiller ikke kampen mot Norge

Både Aftonbladet og Expressen skriver at Sverige må klare seg uten Bundesliga-stjerne Emil Forsberg mot Norge.

Av NTB | 24.03.2019 09:20:26

Sport: 27-åringen spiller til daglig for tyske Leipzig og er blant landslagets aller største stjerner. Det vil i så fall være et hardt slag for et allerede redusert Sverige å miste Forsberg. Laget er fra før uten blant andre Manchester United-forsvarer Victor Lindelöf og midtbanemann Albin Ekdal.

Også høyreback Mikael Lustig er usikker etter å ha tuslet av Friends Arena i Stockholm med en skade i førsteomgangen mot Romania lørdag.

Både Aftonbladet og Expressen skrev sent lørdag at Sverige må klare seg uten 27-åringen etter at han forlot troppen. Søndag sier Sveriges landslagssjef Stefan Pettersson noe helt annet.

– Emil er på hotellet, forteller han til Aftonbladet, og sier videre at han ikke har hørt noe annet enn at Forsberg vil være klar mot Norge.

– Nå er det dagen etter kamp. Hvordan alle spillerne har det får vi vite i dag. Det gjelder alle spillerne, sier han, og synes det er trist at det skrives at Forsberg ikke vil spille mot Norge som en protest.

Aftonbladet skrev nemlig etter lørdagens kamp at Forsborg forlater troppen på grunn av misnøye med å ha blitt byttet ut i lørdagens 2-1-seier over Romania. Expressen derimot skrev at en skade er årsaken.

Norge og Sverige møtes på Ullevaal tirsdag kveld. Det blir en nøkkelkamp for Norge som åpnet med et surt 1-2-tap for Spania i Valencia lørdag.

(©NTB)

Flere nyheter: