reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Dejan Kulusevski scoret for Juventus. Foto: Marco Alpozzi/LaPresse via AP / NTB scanpix

Svensk supertalent fikk drømmedebut for Juventus

Den svenske 20-åringen Dejan Kulusevski brukte kun 13 minutter på å score i sin aller første Serie A-kamp for Juventus søndag. Sampdoria ble slått 3-0.

Av NTB | 20.09.2020 22:53:00

Sport: Kulusevski ble kjøpt av den italienske fotballgiganten i januar. Andre halvdel av forrige sesong var han utlånt til Parma, der det ble ti mål og ni målgivende pasninger på 36 seriekamper.

Søndag åpnet han også målpoeng-kontoen for Juventus. 20-åringen fikk sjansen på direkten av trener Andrea Pirlo og svarte med å prikke inn 1-0-målet før kvarteret var spilt av hjemmekampen mot Morten Thorsbys Sampdoria.

Thorsby var med i gjestenes startoppstilling og måtte se Kulusevski prikkskyte ballen i lengste hjørne etter at lagkamerat Cristaino Ronaldo hadde forsøkt å tråkle seg gjennom bortelagets forsvar.

Avslutningen var det solid presisjon og klasse over.

I annen omgang doblet Leonardo Bonucci ledelsen. Forsvarsbautaen var våkent framme og satte inn en retur i kjølvannet av et hjørnespark. Deretter fastsatte Ronaldo sluttresultatet til 3-0 med en klinisk avslutning i lengste hjørne.

Juventus har vunnet Serie A de ni siste sesongene. Nå jakter mannskapet til Pirlo det tiende strake seriemesterskapet. Sesongen kunne ikke begynt bedre.

Morten Thorsby ble byttet ut etter 70 minutter i søndagens kamp, mens Kristoffer Askildsen ikke var med i Sampdorias kamptropp.

(©NTB)

Flere nyheter: