Menu
Sander Svendsen, her fra tiden i Odd, scoret da OB spilte 2-2 mot Sønderjyske. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Svendsen scoret for OB – holdt ikke til seier

Sander Svendsen ga sitt OB ledelsen 2-0, men det holdt ikke helt inn mot Sønderjyske, som sikret 2-2 i dansk superliga søndag.

Av NTB | 06.03.2022 19:18:42

Sport: OBs 24-år gamle norske kantspiller sørget for 2-0 med en lekker avslutning etter 28 minutter. Spilleren med fortid i Molde, Odd og Brann fikk ballen på 16-meteren og plasserte den hardt opp i krysset.

Før det hadde Max Fenger gitt OB ledelsen etter 15 minutter, men selv med tomålssledelse til pause endte det ikke med seier for Svendsens lag. Etter hvilen scoret Emil Berggren to ganger for Sønderjyske, som gjorde at tabelljumboen stjal med seg ett poeng.

Tre av OBs nordmenn var i aksjon. Svendsen og Nicholas Mickelson startet. Jørgen Skjelvik fikk 19 minutter som innbytter, men klarte ikke å avverge 2-2-målet til Berggren like etter sitt innhopp.

OB ligger på 9.-plass i dansk superliga og er på nedre halvdel av tabellen. Med to kamper igjen av grunnspillet og åtte poeng opp til Randers på 6.-plassen som kvalifiserer til spill i sluttspillet, havner OB mest sannsynlig i nedrykkssluttspillet.

Iver Fossum og Daniel Granli spilte da AaB spilte 0-0 mot Vejle.

(©NTB)