Menu
Den norske golfproffen Viktor Hovland gikk sin åpningsrunde i Abu Dhabi på par torsdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Svak start for Hovland i Abu Dhabi

Med tre birdier og fire bogeyer gikk den norske golfproffen Viktor Hovland en over par på sin åpningsrunde i Abu Dhabi-mesterskapet.

Av NTB | 16.01.2020 10:24:53

Sport: Turneringen på europatouren er 22-åringens første turnering i 2020. Sesongen på PGA-touren startet i desember, men Hovland har ikke fulle rettigheter. Han kan delta i noen av dem, men er også avhengig av invitasjoner til de turneringene han ikke er kvalifisert til.

Hovland startet på banens 10. hull og brukte seks slag på par fem hullet. . Han han fikk derimot sin første birdie på det tredje hullet.

Så fulgte to bogeyer på de neste hullene. En ny birdie på det 18. hullet sikret par halvveis på runden. Han kom seg over på minussiden med sin annen birdie på det 11. hullet.

Spillet var derimot ikke helt stabilt og en ny bogey fulgte på det 13. hullet. Resten av runden gikk han på par og endte opp med 73 slag.

Det var 15 grader og delvis skyet som på en dårlig norsk sommerdag i Abu Dhabi torsdag. Det er derimot ventet betydelig bedre vær fram mot helgen.

(©NTB)

Flere nyheter: