reklame
Menu
Finanspolitisk talsperson Kari Elisabeth Kaski i SV mener at grepene med Tangen-ansettelsen som nå er tatt, burde ha kommet før. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix

SV: Disse grepene burde vært tatt med en gang

SV mener at den nye Tangen-avtalen ser ut til å være et skritt i riktig retning, men at grepene burde vært tatt tidligere.

Av NTB | 24.08.2020 19:53:23

Økonomi og næringsliv: – Dette viser hvor utrolig viktig det var at representantskapet og SV stilte kritiske spørsmål hele våren til den første avtalen. Disse grepene burde vært tatt med en gang ansettelsen ble gjort, sier SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski.

Hun mener at den nye avtalen med Nicolai Tangen, som nå skal gi bort eierskapet i AKO Capital og sette sine fondsinvesteringer i banken, ved første blikk ser ut som et skritt i riktig retning.

– Vi vil nå ta oss tid til å se nærmere på detaljene. Det avgjørende for oss er at ingen interessekonflikt kan godtas, sier Kaski, som også påpeker at dagens løsning viser at det hele tiden var mulig å gjøre mer for å fjerne interessekonfliktene.

(©NTB)

Flere nyheter: